Ponsel Walkman W902, W595 dan W302 baru

Dalam rangka memperingati ulang tahun Walkman phone yang ke-3, kini Sony Ericsson telah meluncurkan tiga varian baru ponsel seri W ini, yaitu W902 berkamera 5 MP auto fokus (wow, ini Walkman atau Cybershot), W595 dengan desain slider dan W302 bermodel candy-bar.

Berikut saya kutip sedikit dari GSM arena mengenai seputar tiga ponsel baru ini :

Sony Ericsson is making headlines again today, but the three fresh Walkmans is no news any more. The news is we got the actual handsets and our coverage goes deeper with a quick preview of the three new phones to hit the Walkman lineup. We already introduced the 5-megapixel Sony Ericsson W902, the cute slider W595 and the compact W302, which were chosen by Sony Ericsson to celebrate the third birthday of the Walkman series. We’re now heading beyond the headlines, while the news of their announcement is still hot.

  • Sony Ericsson W902 is quite understandably the handset to create the biggest hype. The first 5 megapixel Walkman takes a bold Cybershot-meets-Wseries stand, much to the delight of Sony Ericsson devotees. Walkmans have so far been below-par in terms of imaging (save for the W800 back in the day), forcing upon users the dreadful choice between a good camera and good music package. Sony Ericsson W902 is a tough challenge for the current Walkman flagship W980. The newbie has a better camera, card slot, screen auto rotation and ships with 8GB M2 cards against the FM transmitter, touch-sensitive music controls and 8GB of built-in storage of W980. All in all, the choice between the two boils down to your personal priorities and taste. Spec.
  • Next in line is the Sony Ericsson W595. The slider does make a great first impression with slick looks and comfortable handling. It also has all the currently available Walkman niceties, including SenseMe and Shake control. Other than that, the W595 has quite a decent feature set and appears a viable successor of the very successful Sony Ericsson W580. The mid-range slider is well due for an upgrade. Much like its predecessor, W595 has the responsible task of adding a touch of style to the Walkman mid-ranks. Our initial impressions are that it’s quite up to it. Spec.
  • The last star of the day is the clean-cut Sony Ericsson W302. The extremely compact bar is distinguished by its minimalist design with solid build and brushed metal panels. Coming with a good deal of Walkman skill and a nice camera interface, the W302 might turn a great success if tagged with the right price. It feels great to handle and, despite a few beta stage issues, did manage a good impression. Spec.

Published by

Erwin M.

Saya suka mengikuti perkembangan teknologi digital, senang jalan-jalan, memotret, menulis dan minum kopi. Pernah bekerja sebagai engineer di industri TV broadcasting, namun kini saya lebih banyak aktif di bidang fotografi khususnya mengajar kursus dan tur fotografi bersama infofotografi.com.

2 thoughts on “Ponsel Walkman W902, W595 dan W302 baru”

  1. kemarin siang, 27 Des 2008, gw mo beli w902 d Mall Metropolitan bekasi. maklum gaji baru turun + bonus2 lebaran n gaji bulan lalu yg masih gw pegang. sengaja gw simpen bwt beli hp ini, krn gw dah nungguin hp ini dari bln sebelum launching.
    Tapi kecewa bener gw dengan harga yg disebutkan oleh seorang SPG di counter resmi sony ericsson di Metropolitan Mall itu. Waktu gw nanya harganya, masak dia nyebutin angka 6.6juta. wahhh….gw kaget…langsung aj gw ngomong…
    “hah… 6 juta, mba, yg bener mba??”.
    dy bilang “iya 6 jutaan”.
    “Busyet, JAUH BANGET mba!!”. gw langsung keluar aj dr toko itu. gak perlu nanya officer yg ad dsn buat mastiin. gw udah kecewa duluan dgn harganya dan omongannya.
    Pertama gw pikir mungkin gak sih karena hari natal dy naikin harga ampe 50%. soalnya siang sebelumnya gw cek d brosur penawaran BCA credit card cuma sekitar 4jutaan. trus gw pulang dengan kesal dan gw cek k internet. wahhh tambah kecewa gw. d situs e-commerce indonesia harganya msh 4jutaan, semua situs yg gw buka harganya cuma beda dibawah 100rb.
    Maksudnya apa mba SPG itu bilang 6.6juta. apa karena gw make celana pendek dan rambut gondrong nanya harga, trus diremehin gt aj??
    ITU COUNTER RESMI SONY ERICSSON loh yg di METROPOLITAN MALL bekasi…sekali lagi COUNTER RESMI SONY ERICSSON METROPOLITAN MALL Bekasi…
    masa jual HP kyk d pasar sayur aj.

Comments are closed.